Reakce na zákaz:
Dělnická strana uskutečnila protivládní odpor!
      Dělnická strana (DS) pořádala dne 6.12.2008 protestní „Shromáždění proti zákazu Dělnické strany“. Akce se uskutečnila na nám. Organizace spojených národů, Praha 9 – Vysočany (stanice metra „B“ Vysočanská) a reportáž přineseme v nadcházejících hodinách, momentálně se zpracovává. Děkujeme všem za podporu našem boji!

Na tři stovky členů a sympatizantů Dělnické strany (DS) se v sobotu 6. prosince sešlo na pražském náměstí OSN, kde se od pravého poledne konala manifestace proti zákazu DS. Na stejném náměstí, v přilehlém hotelu Clarion, právě probíhal kongres Občanské demokratické strany.

Vládní strana modroptáků neponechala nic náhodě a o svou bezpečnost měla dobře postaráno. Však se také zkorumpovaný ministr Íčko Langer maximálně snažil. Na náměstí OSN (před listopadem 89 náměstí Lidových milicí) nechyběly policejní antony, vodní děla, obrněné transportéry, a samozřejmě ani lidský potenciál – těžkooděnci, „tajní“, na nebi helikoptéra, a k tomu všemu přišlo i několik odvážných delegátů ODS, kteří – snad ze zvědavosti či závisti, znudění vlastní stranou – chtěli vidět na vlastní oči ty zlé radikály z ulice.

Zatímco však delegáty ODS přivítaly v budově hotelu polosvlečené hostesky, na účastníky manifestace Dělníků čekal hned u výstupu z metra Vysočanská obvyklý „uvítací výbor“ v podobě sboru asi tří desítek helmáčů z PČR. Pod tradiční záminkou masové kontroly totožnosti došlo ke zdržení začátku demonstrace DS, na což si už naši členové stejně zvykli.