5. prosince 2008

Janov je slabinou vyvolených

Na náš rodný kraj padla mocná ruka nenávisti patřící těm, co si říkají vyvolení. Skrze média, která mají takovou moc, o které si mohli králové a vojevůdci nechat jen zdát, si hrají s naším rozumem a snaží se vyloženě o jednotné myšlení.

Kdo dnes používá vlastní hlavu a neřídí se jen tím názorem, který nám oni hlásají, je tvrdě pronásledován a trestán. A pokud se ještě snaží „nakazit“ pravdou další lidi, je už považován za absolutního zločince.

Tito lidé mají totiž z pravdy strach, a to obrovský. Jejich lži a herecký talent je to jediné díky čemu mohou vládnout. Ve chvíli kdy lidé procitnou a uvidí jak to skutečně je, nemají nejmenší šanci pokračovat v tyranii, v které se tolik vyžívají. A proto tak obrovský a pro ně oprávněný strach z pravdy. Je potom jasné, že jsou schopni udělat vše, aby ten okamžik pravdy nenadešel.

Všechny posly pravdy označí za zločince, vrahy, rasisty, extremisty, neonacisty… Tím si chtějí zajistit, že pravdu nebudou šířit moc daleko, jelikož je díky tomuto nálepkování nejspíš většina lidí okamžitě zavrhne a postaví se proti nim. A oni se pak mohou jen smát.

Jejich taktika je asi taková, že své odporné úmysly zabalí do krásného obalu a s falešným úsměvem na tváři se vydávají za největší lidumily. Slíbí vše, předstírají demokracii a pyšně jmenují co vše člověk dnes může, jakou má svobodu slova apod. Ale nějak, samozřejmě úmyslně, zapomínají zmiňovat co vše dnes nemůžeš a za co vše lidi trestají.

Je snad svoboda slova, když může být někdo potrestán odnětím svobody za psaní svých názorů a myšlenek? Postupně nám nejspíš zakážou i svobodně dýchat.

Ale v jejich plánu se nyní našla jakási trhlina. Ta trhlina se jmenuje sídliště Janov. Lidé zde jsou terorizováni těmi, které my Češi živíme ze svých daní - cikány. Logicky toho mají dost a chtějí svou situaci rozhodně změnit. Jenomže ti „vyvolení“ jim pomáhat jistě nebudou. Naopak, maximálně jim ještě vynadají, že nejsou dostatečně tolerantní k lidem, kteří je tam napadají a okrádají a že by se nad sebou měli zamyslet.

Pak se ale ukáže řešení v podobě těch, které vždy média prezentovala jako zlé neonacisty. A v tomto okamžiku místní najednou mohli zjistit, že vše skutečně není tak jak se hlásá. Že tito „zlí neonacisté“ jsou vlastně lidi jako oni, co jen chtějí ve své zemi v klidu žít a ne být jen otroky. Po zjištění takového faktu se konečně dostáváme k tomu, že držíme při sobě jako jedna velká rodina. A tak by to vždy mělo být.

Samozřejmě pánům „vyvoleným“ se to nemůže ani v nejmenším líbit, vždyť se nyní pravda šíří až moc, tudíž začínají být v ohrožení. A tak začínají útočit jako krysy zahnané do kouta. Hlavní co chtějí je odradit právě ty místní a proto 17. listopadu při pokojném a především povoleném pochodu do sídliště Janov útočí policie ne náhodou hlavně na místní. Doufají, že snad tohle by je mohlo odradit?

To že se nyní snaží o zákaz Dělnické strany je jen dalším důkazem jejich strachu. Taková strana je pro ně velkým ohrožením, když by je mohla vyhodit z jejich špinavých míst. A tak se neštítí opravdu ničeho.

K tomu jim však mohu vzkázat (a jistě ne jen za sebe), že my se nevzdáme! Nemůžete nás ničím, ale opravdu ničím odradit od cesty, kterou jsme nastoupili! Přes všechny vaše zákeřné překážky dojdeme k Vítězství a toho dne se opravdu můžete děsit!

                                                                                                                     Lucie Šlégrová