3. prosince 2008

ANALÝZA POLITIKY ODS

 „Republiku si rozvracet nedáme..!“

…zahřímal „na vládě“ pevným a rozhodným hlasem premiér Topolánek, a na důkaz svých slov bouchnul pěstí do stolu až papíry poskočily. A basta! Vláda České republiky podá Nejvyššímu správnímu soudu návrh na zrušení opoziční politické neparlamentní Dělnické strany – pozor! – z ideologických důvodů!

Píše se 24. listopad 2008 a vláda svým rozhodnutím poslala tento den do kalendáře předělových dnů dějin české demokracie. Je to bezprecedentní, nedemokratické, nestoudné rozhodnutí, a zároveň skutečnost, jež by měla otřást a probudit českou veřejnost, protože rozhodnutí vlády je pro svobodný vývoj národa navýsost alarmující: Dneska je to Dělnická strana, zítra to může být strana jiná nebo i odbory, a kdo ví, možná že i na vedoucí představitele většiny nespokojeného národa přijde eurozatykač…

Kdo vlastně rozvrací republiku, jak a čím? Jen si připomeňme, jak začínaly devadesáté roky v naší vlasti. Když přehlédneme úplný začátek, v němž hlouček disidentů napojení na zahraniční rozvědky s bývalou Státní bezpečností a také za účasti samotné KSČ provedli státní převrat, byla to především ODS s tehdejším vedením, v němž jako hlavní koryfej hrál nepřehlédnutelnou roli V. Klaus, která jako politická strana instalovala v naší republice liberální kapitalismus se vším všudy, co k němu patří. Zejména pak filosofii pseudohumanity a libertinismu; naší ekonomiku přivedli ve vztahových vazbách až do poměrů devatenáctého století, včetně hození do hluboké bídy obyčejné lidi vlastního národa.

Došlo tím k rozvrácení naší ekonomiky, zašantročení a rozkradení mnoha set miliardových hodnot, a zároveň zde začali postupně vládnout cizí vlastníci v našich továrnách, jež jsme my všichni za dlouhou dobu strádání v bolševickém režimu vytvořili svou prací. Říkali tomu malá a velká privatizace, jiní to zase nazývají krádeží století. Za tím vším je ODS.

Byla to ODS spolu s ČSSD a jim sekundující KDU-ČSL, s nimi levicoví intelektuálové a všechna média, jejichž demagogickou propagandou národ vehnali k vstupu do Evropské unie, která stojí na socialistických, ba skrytých totalitárních základech. Nyní, v souvislosti s Lisabonskou smlouvou, se V. Klaus farizejsky vykrucuje z oprátky, jež na nás na všechny ODS pod jeho vedením upletla. Proč nebyli ODSáci hned z počátku zásadoví a neřekli lidem pravdu a trvat tak na odmítnutí vstupu do EU? Dneska už je situace trochu jiná – V. Klaus jako president ČR a čestný předseda ODS Lisabonskou smlouvu odmítá, ale proč ten veletoč?

ODS spolu s ČSSD  nejen že prodali naši suverenitu za mísu čočovice – svazky s EU a členství v NATO - dokonce umožnili americkým letounům přelet přes naše území za účelem barbarského a teroristického bombardování svobodné a suverénní Srbské republiky.

ODS k dovršení zaprodání naší republiky Velkému Bratru, snaží se proti vůli drtivé většiny národa postavit v Brdech vojenský radar, sloužící k válečným účelům a cílům namířeným především na Rusko, které – jak se zdá – po všech těch počátečních zmatcích nastoupilo správnou politickou linii, tj. linii národoveckou, konzervativně křesťanskou a sociálně kapitalistickou.

Je to ODS, která posílá žoldáky na vyvražďování svobodymilovného afghánského lidu a k likvidaci jeho prastaré kultury a náboženství, přičemž američtí agresoři a jejich zahraniční žoldáci tuto válku vyhrát nemohou – náboženství tankem neporazíš!

Vrcholem arogance a protilidového jednání ODS bylo přijetí zákona o poplatcích našich pacientů u lékaře a nesmyslně přemrštěný poplatek v lékárnách. Pravda, ODS na základě tohoto prohrála krajské volby, ale co ti lidé, kteří toto spunktovali, ti zůstanou bez trestu?

Liberální ekonomika, kterou zavedla ODS a její koryfejové v devadesátých letech, drtí většinu obyčejných prostých pracujících: neustálé zdražování všech základních životních potřeb a energie – přičemž zisky ČEZ neustále rostou. Pracujícím visí nad hlavami Damoklův meč v podobě vyhazovu z práce, za rohem číhá exekutor…  

Byla to především ODS, která umožnila proniknutí mafiánského podsvětí do ekonomických a státních správních struktur. Poté, co si s ČSSD rozdělily sinekurky a vládli spolu, pokračovala i ČSSD v zajetých praktikách moci chtivých žroutů. S tím vším je spojená nebývalá korupce na všech úsecích národního života.

Svou neschopností a nečinností řešit cikánskou otázku vládní strany – ale především ODS - dopustily, aby v naší vlasti vyrostla mnoha set tisícová cikánská menšina, jež z 90 % nepracuje a pobírá od státu bez jakéhokoliv přičinění tučné finanční podpory, což zpětně na bílou majoritu působí jako pozitivní diskriminace a zvyšuje to tak její už bez tak vysokou nespokojenost s liberálně lžidemokratickým režimem. 

Na svém mikulášském sjezdu bude mít strana co řešit – ale jedno je zřejmé: zcela jistě to nebudou tyto politické lapsy, jež jsem zde namátkou vypsal, které ale české obyvatelstvo pálí a lidé je nemohou ODSákům zapomenout. To ovšem ODSáci nevnímají, raději strčí hlavu do písku a nadále žijí ve vlastním virtuálním světě. A když náhodou někdo organizovaně pozvedne svůj hlas proti těmto praktikám politických stran liberální lžidemokracie – je označován za extremistu a je mu zakazována činnost. Kdo tedy rozvrací republiku?

Mgr. Ladislav Malý