DS tvrdě proti feťákům

a distributorům!

Aktuální případ: žena podala svým kolegům koláčky s překvapením, tím byla marihuana. Pánové asi nečekali, že jim zdravotníci budou muset vypumpovat žaludek, aby zachránili jejich život.

Především mladí lidé dnes podceňují účinky drog a zvláště těch „měkkých“ drog. Nevím, kterého inteligenta ve vládě napadlo dělit drogy, jako kdyby všechny drogy nepředstavovaly nebezpečí pro společnost.

Marihuana je často drogou startující do světa tvrdších drog, ale i ona sama je nebezpečná. Zabíjí mozkové buňky a ve větším množství je jako každá droga životu nebezpečná, zvláště pro lidi se zdravotními problémy. Přesto je tato droga propagována v televizi či na reklamních předmětech zcela beztrestně. Je tak podstrkována do vědomí lidí jako něco zcela normálního.

Jak to dopadá, všichni vidíme na našich ulicích. Zfetovaná mládež napadající spoluobčany, injekční stříkačky povalující se na dětských hřištích a žloutenka šířící se našimi ulicemi a podobná zvěrstva. Místo aby byli drogově závislí trestáni za své činy, jsou jim dávány nové injekční stříkačky zdarma a proti žloutence jste očkováni zadarmo jen pokud jste drogově závislí!

Tento systém je snad postaven na hlavu. Platí obrovské peníze lidem co nepracují a jen parazitují a léčí drogově závislé, kteří si za svou situaci mohou sami, na místo obětí, kterými jsou obyčejní občané nakaženi zásluhou hlavně feťákú a dovážených Mongolů.

Tato vláda si zřejmě dala za cíl podporovat vše mrzké a nízké, jako jsou drogy, a raději bojuje proti nacionalistům a mlátí je hlava nehlava. Není to tím, že neví co dělají drogy, totiž uvrhnou člověka do světa snů a neschopnosti racionálně uvažovat. Na druhou stranu jsou nacionalisté pro tuto vládu nebezpeční, nepřijímají lži politiků tak snadno jako lid omámený humánními řečmi a drogami.

Naši vládci raději budou vládnout bandě nemyslících feťáků, než aby svou moc využili ku prospěchu vlasti a národa! Jediným lékem na drogy je proto Dělnická strana, která by šla tvrdě proti konzumentům, ale hlavně distributorům drog.

Jiří Šlégr