22. listopadu 2008

Dojde opravdu k emigraci

občanů ČR do zahraničí?

Aktivity Systému proti občanům, kteří veřejně dokáží ukázat na problémy sužující naší vlast se stupňují. Policie brutálně mlátí ty, kteří se nehodlají smířit s terorem nepřizpůsobivých cikánských skupin vůči nim. Premiér Mirek Topolánek zcela přehlíží problémy, které zde tito snědí křiklouni způsobují a raději vyhrožuje tvrdými postihy každému, kdo se s tímto stavem nehodlá smířit.

Občané v poslední době ukazují, že jim není lhostejná jejich budoucnost. Nechtějí již dále nečinně přihlížet blížícímu se pádu do hluboké propasti, do které naše země pod vedením arogantních panáků pod taktovkou všech parlamentních stran pomalu, ale jistě směřuje. Neustálé ohlupování ze strany vládnoucí „elity“ se již národu začíná pomalu, ale jistě zajídat.

Jestliže nedojde v nejbližší době ze strany korytářů hnízdících v teploučkých kancelářích ministerstev a poslaneckých klubů, k nápravě současného stavu, hrozí opravdu situace, že dojde k emigraci občanů ČR do zahraničí.

Nepůjde ale o odchod těch hulákajících cizopasníků parazitujících na štědrém sociálním systému, který je v naší zemi tak benevolentně nastaven. Dojde k masové emigraci občanů, kteří řádně pracují a odvádí daně.

Z jakých peněz potom bude financována nehorázná a nikam nevedoucí finanční podpora práce se štítících křiklounů, stále se ohánějících údajnou diskriminací a rasistickým chováním bílé většiny? Čas nám na tuto otázku odpoví…

Petr Kotáb