13. ledna 2009

Nejen k pořadu Na vlastní oči

Nedávno jsem zhlédl pořad „Na vlastní oči“ a reportáž „Žiju pro stranu“. Hlavní hrdinka byla Anna Franková, která je členkou Dělnické strany – úhlavního nepřítele všech zločinců, tunelářů a především nepřítele tohoto zkorumpovaného neschopného státního aparátu.

Následoval rozhovor s paní Frankovou, k tomu pustili mistři ve lži z Novy staré písně již neexistující skupiny Orlík, známou především svými kontroverzními texty. Mezi rozhovory byly vloženy ještě záběry z demonstrací s typickými komentáři.

A posluhovači tunelářů a finančníků - humanisté - bili na poplach. Doslova se vysmívali paní Frankové a jejím ideálům, ve které věří a pro které riskuje svoji svobodu. Ani hymna DS nezůstala ušetřena řádění humanistů. Ta byla účelově zkrácena, dokonce přišla o některé obrázky, které na ní byly – zůstaly jen ty korektní.

Vysmívali se všem, kteří sympatizují či podporují DS. Opozice je očerňována ze všech stran mainstreamu – ozubené kolo je prý znak NSDAP. Ozubené kolo? Zakažte tedy odbory a všechny firmy, které mají ve znaku ozubené kolo. Kdyby nebylo ozubené kolo, ale třeba matice, řeknou: to je matice z německého tanku! Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Je tedy zbytečné cokoli říkat, oni nepřestanou.

Program DS? Strana byla schválena ministerstvem, takže takové informace, že je protizákonná apod., jsou přitažené za vlasy. Protože jakmile se objeví strana, která není zatížená prospěchem a jde proti systému a profesionálním podvodníkům, najednou se objeví jakási Kalibová a spol. a začne nám tvrdit, že Dělnická strana je gestapo. Kdo to rozhodl, že jsme extrémisté? Zloději a kabátníci ve vládě?

A proč to všechno? Proto, aby se obyčejný pracující člověk polekal, aby propásl svoji šanci, šanci na slušný život - o to jde všem těm Topolánkům, Bursíkům, Stehlíkovým a jejich přisluhovačům. Jenže oni nepochopili a nikdy nepochopí, že naše ideály nejsou zatíženými nějakými penězi či prospěchem. V tom se lišíme, oni vidí finance, paláce, moc. Následky jejich jednání jsou jim lhostejné. Po nás potopa – tato strategie je jejich taktikou. Okrást český národ o jeho jmění, nahrabat si, při tom všem nás ještě pořádně zadlužit, zaprodat USA, EU, NATO a z prostých pracujících lidí udělat loutky, které mají pevně v rukou – to je jejich dílo.

Jakmile se tomu někdo postaví, musí být okamžitě zašlapán. Nepracující cikáni parazitující na sociálním systému (který tu už zůstal jenom pro ně) dostávají byty, každý rok školní pomůcky, dávky, které nám obyčejným občanům vzali. Takže kdybych nepracoval, mohl bych se mít tak dobře? Proč bych tyto výhody nedostal? Kvůli barvě kůže? Tohle je rasismus – pracující člověk je utlačován jak ze stran tohoto neschopného státního aparátu, tak ze strany našich romských (cikánských – pozn. red.) spoluobčanů.

Proč policie pomáhá zlodějům a chrání je před hněvem lidu? Jak je možné, že ve vládě sedí bývalí bolševici (pan Topolánek svého času řval v hutích - levá vpřed ani krok zpět, ať žije komunistická internacionála - sám tvrdí, že 17. listopad byl pro něj velmi příjemnou změnou - pro koho taky ne - už ze sebe nemusel dělat vola, ale nahrabal si svoje penízky a ještě něco měl z podvodu jménem privatizace).

A pan Štovíček? Ten byl v StB, dokonce si i párkrát praštil do našich otců a matek když naivně uvěřili, že tu bude něco lepšího. Teď je, světe div se, v ODS - v buržoazní straně! Ze strany těchto kabátníků ve vládě této země jsme konfrontováni všemožnými persekucemi, sankcemi a omezeními našich práv. To nám dokazuje fakt, že naše myšlenky a ideály jsou správné, že má smysl ze ně bojovat.

Před více než 15 lety jsme uvěřili naivnímu slibu, že budeme žít ve světě, ve kterém si budeme skutečně rovni, ve světě, kde může říci každý svůj názor aniž by byl někdo perzekuován. Ano, uvěřili jsme lžím - lidé jsou dnes zavíráni za své názory, jakákoliv veřejná diskuze nepřichází v úvahu.

Jako hrdinové jsou v médiích označováni největší rozkradači a zloději našeho státního hospodářství, kteří poté utekli do ciziny žít z peněz národa. Takzvaní hrdinové nové doby.

Koncem roku 2008 nastala finanční krize, kterou jsme si díky volnému trhu a diktátu EU směle přitiskli do naší náruče. Před obyčejným člověkem je tedy rok 2009 rokem plný obav - neboť díky zhroucení volného obchodu, a kapitalismu vůbec, se musí strachovat o svou práci. Dále nás čeká zdražování všeho důležitého pro život od elektřiny až po chleba – některé tyto položky byly zdraženy minulý rok až o 40 %! Dále tu máme potíže s plynem – proč?

Rusko se cítí ohroženo americkým radarem umístěným zde proti vůli svých občanů. Stačí si přečíst projevy ruské vlády z minulého roku. Určitě by si Rusové sami ničili obchod. Minulý rok byly schváleny zákony nad kterými zůstává rozum stát, např.: privatizace zdravotnictví – patrně si zde vládní elita chce zopakovat úspěch z let devadesátých. Ke konci roku zase vymyslel Íčko Langer úpravu registrace vozidel – jeho úprava měla za následek neuvěřitelné fronty před úřady. Nesmyslných zákonů zparchantělých politiků bylo podstatně více, ale tyto byly nejznámější.

Nový rok přinesl také další totalizaci naší země, policisté mohou vstoupit do jakéhokoli bytu aniž by měli povolení – to vše samozřejmě v rámci boje proti extremismu. Dále nikdo nesmí na veřejných shromážděních mít zakrytý obličej. Nikdo se za názory nestydí pane Bublane, ale nechceme, aby nás vyhazovali ze škol či ze zaměstnání. Z demonstrace v Kopřivnici víme, že toto nařízení nemusí platit pro asociály z antify. Ale nebojte, nic netrvá věčně. Vaše soudné dny přijdou, za to všechno - za to, že jste nás prodali ďáblu - USA, za to, že naše lidi ženete do války, která není naše! Za radar, který jsme tak „nadšeně" přijali. A za to, že jste nás upsali EU, která nám diktuje průmyslovou produkci.

Proto je DS jediná volba pro českého dělníka a českého zaměstnance, kterému není lhostejný osud jeho země, a osud svůj! Proto já sám za sebe mohu říci – žiju pro stranu.

Nameless