18. dubna 2010

Novodobý hon na čarodějnice vrcholí

    Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky se pomalu a jistě přibližují. V souvislosti s tím pokračuje i novodobý hon na čarodějnice v podání současných vládnoucích špiček. Zlikvidovat nepohodlnou politickou opozici je totiž nutné za každou cenu. Proto nyní po prozatím neúspěšném zákazu Dělnické strany (DS) nasazuje Systém tvrdší kalibr. Čtyři lídři Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) byli účelově obžalováni z několika trestných činů, kterých se údajně dopustili tím, že přednesli své projevy na shromáždění, které se konalo 1. května loňského roku v Brně. Je také velmi zajímavé, že se tak stalo v době, kdy se připravuje další prvomájové shromáždění, na kterém mají právě obviněné osoby znovu promluvit k veřejnosti. Toto již opravdu není náhoda.

    

    Vládnoucí „elita“ se bojí o svá korýtka a vyhřátá křesílka. Nechtějí slyšet o problémech, které trápí obyčejné lidi. Pokud někdo veřejně na různé nepříjemné skutečnosti poukáže, je ihned označen za třídního nepřítele, se kterým je nutné rázně zatočit. Nepřipomíná vám to dobu nedávno minulou?
Naše tzv. demokracie si nijak nezadá s totalitním komunistickým režimem. Ono se ani není čemu divit. Vždyť nejvyšší posty v nejdůležitějších úřadech naší země zastávají bývalý členové zločinecké KSČ. Praxe v této straně jim dodala zkušenosti, které nyní náležitě zužitkovávají.


    Hlas nespokojených lidí ale nikdy nemohou umlčet. Naši zástupci budou stále poukazovat na problémy současné doby a hovořit o starostech běžných občanů, o které se politici parlamentních stran zajímají pouze v době před volbami, kdy potřebují, aby jim odevzdali své hlasy. Trumfují se, kdo nabídne na předvolebních estrádách levnější pivo a hamburgery, ale po volbách na své sliby, které daly občanům, zapomenou jako mávnutím kouzelného proutku, a budou se i nadále věnovat plnění svých bezedných peněženek a nenasytných pupků.


    Ukažme jim, že nejsme pouze stádo tupého dobytka, které se nechá slepě vést na porážku. Odevzdejme v nadcházejících volbách hlas DSSS, která se nebojí ukázat pravdu a bude vždy stát na straně slušných občanů.

Autor: Tiskový odbor DSSS Litvínov