7. dubna 2009

Topolánku, čas korytaření skončil!

     Protože se Dalíkovi tentokrát nepodařilo zkorumpovat novináře Bártka, ten se nechal radši zkorumpovat od Jaroslava Tvrdíka (šéfkorupčníka ČSSD) a vše práskl v televizi. Topolánek po svém pádu pokáral veřejně svého poradce Dalíka, že neumí profesionálně korumpovat a nechá se nahrát.

     V parlamentním chlívku nyní nastane divoký rej. Prasátka budou divoce chrochtat a vzájemně si lézt po zádech, kopat a kousat. Přichází totiž výměna u koryt. Je velmi nepravděpodobné, že se prasátka podaří zkrotit jejich představenému nahoře na Hradě. Parlamentní žumpa, kterou předvádí kvarteto ODS, ČSSD, KDU a KSČ (Strana rudozelených se již rozpadla) dosáhla na své dno.

     Ze současného politického hnoje vede jediná cesta předčasných parlamentních voleb. Ve volbách už bude záležet na občanech, zda vpustí staronová prasátka do jejich zahřátých chlívků ve Sněmovní ulici a Strakově akademii ke korytům, nebo zda je poženou svinským krokem živit se poctivou prací.

     Za nastalé situace mají občané dvě možnosti: Volit režimní prasátka a připustit je znovu ke korýtkům, nebo volit změnu! Změnu, které se Topolánkova vláda korupčníků tak bála a proto se jí snažila dokonce zakázat – Dělnickou stranu!

Jan Kastner, MO DS Praha