19. dubna 2009

Stanovisko k politickému požáru České republiky

Požár jednoho domu a zranění tří osob včetně malého dítěte aktivovalo během několika hodin premiéra v demisi Mirka Topolánka ke svolání mimořádného jednání vlády kvůli zpřísnění postupu proti tzv. extremismu v České republice. Aktuální případ ve Vítkově na Opavsku dala některá média dokonce do souvislosti s činností českých nacionalistů a Dělnické strany.

Přestože vyšetřování případů je na samém počátku a nikdo pořádně nezná okolnosti požáru, vláda a sdělovací prostředky již „našly“ viníka! Jde o pokračování nechutné propagandy, která gradovala kolem smutečního pochodu v Ústí nad Labem, a zřejmě bude gradovat i v následujících dnech.

Vládnoucí režim se již několik měsíců marně snaží odstranit svůj závažný problém jménem Dělnická strana. Představujeme totiž aktivní odpor proti dvacetiletému vládnutí zemi, jež skončila zadlužená na několik generací dopředu, v jejím čele stane opět bývalý člen KSČ a stávající politici nemají veřejnosti – vyjma prázdných žvástů – vůbec nic nabídnout.

Kromě vodních děl a těžkooděnců nedisponuje polistopadová garnitura ideovým základem, kterým by ospravedlnila prodloužení své existence. Demokracii naprosto pošlapala korupcí lidí, kterým jde jen a pouze o moc a dokážou si ji zajistit penězi a vlivem ve sdělovacích prostředcích.

Režim započatý Václavem Havlem a upadající osobou Václava Klause jde ve své propagandě proti velké části mladé generace, která odmítá přistoupit na jejich hru o zemi pod ochrannými křídly Západu. Tragickou frašku, ve které se zbavujeme vlastní národnosti a kultury ve prospěch Spojených států, nadnárodních korporací, imigrantů a domácích zlodějů.

Dělnickou stranu, navzdory jejímu politickému vzestupu, nenajdete nikdy v tzv. průzkumech veřejného mínění a její členové a sympatizanti nebudou vystupovat v médiích jako rovnocenní partneři zkorumpovaným politikům tohoto režimu. Bude se o nich psát a mluvit jako o extremistech, rasistech, kriminálnících a nejnověji i žhářích. Alespoň do evropských a mimořádných voleb, protože v nich jde skutečně o hodně.

Konec polistopadovému liberalismu, vítězství budoucímu národnímu socialismu!

Martin Zbela