31. března 2010

Pogrom spáchaný cikány na českých občanech v Kyselovicích

    17. března 2010 se ve večerních hodinách v restauraci v  Kyselovicích na  Kroměřížsku stali čeští občané obětí pogromu, který  spáchala podle všeho  ozbrojená, téměř dvacetičlenná, skupina  cikánských teroristů. Jejich brutální  řádění,  připomínající více než  chování spořádaných lidí spíše splašenou zvěř lačnící  po  kořisti, po  sobě zanechalo rozbité zařízení restaurace, škodu v hodnotě desítek  tisíc  korun a co je nejhorší, vyděšené a zraněné české občany.

    „Vtrhli sem úplně bezdůvodně. Nejdřív sem nahlédl asi sedmnáctiletý chlapec, a pak  najednou byla plná  hospoda. Řvali, ať jim dáme cigarety, nebo nám dají přes hubu,“  popisuje jedna ze servírek. Z uvedené  výpovědi je patrné, že se nejednalo o nahodilou akci,  ale o předem naplánovaný, pečlivě promyšlený a  konkrétními osobami organizovaný pogrom  cílený na nic netušící české občany.

 Rozbité vchodové dveře, rozházené židle po celé hospodě, poničené stoly, na zemi vytrhané  vlasy. „Během minuty se sem vervala banda, která začala házet židlemi a začala mlátit  lidi,“ tak popisují nečekaný zážitek hosté, kteří zrovna byli v hospodě. „Vtrhli dovnitř a začali  tam lidem nadávat a útočit na ně. Vzduchem létaly sklenice a popelníky, mlátili tam  chlapy hlava nehlava pěstmi i židlemi,“ popsal událost jeden z místních, který  pogromistický útok přečkal bez vážnějších zranění.

Podle dosavadních informací, které vyplývají z přijatého oznámení na tísňové lince, vešla do hospody skupinka asi dvaceti lidí, jak dětí tak dospělých a část z nich začala bezdůvodně napadat hosty a ničit tamní zařízení. Je tedy zřejmé, že přepadové komando cikánských teroristů do své pogromistické akce nasadilo po vzoru islámských extremistů i svůj do kriminálu dorůstající potěr. Ať už formou přímých aktérů pro boj již vycvičených, nebo pozorovatelů, kteří zkušenosti nabyté pozorováním bití českých občanů teprve v budoucnu zužitkují.

Případ vyšetřuje policie a jeden ze zadržených černých rasistů, který byl však po výslechu propuštěn na svobodu, je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví a hrozí mu až 12 let vězení. Kriminalisté však také řeší, jak si počínali zasahující policisté na místě činu. Podle výpovědi napadených lidí přijeli do Kyselovic až za tři čtvrtě hodiny. Přitom z Hulína, odkud hlídka jela, je to pouhých deset kilometrů. Když se strhla bitka, někteří lidé se ze strachu z lynče zamkli na toaletách a přivolali policisty. Ještě před jejich příjezdem však vzali členové cikánského teroristického komanda po cikánsku do zaječích a z Kyselovic prchli.

Z nečinnosti policie tak plyne pro českého občana následující ponaučení - pokud se stanete obětí cikánského teroru a rozhodnete se zavolat policii, v žádném případě jim neoznamujte, že jste byli napadeni právě cikány. Naopak! Pro co největší medializaci jim oznamte, že vás napadli „náckové“.

Organizované pogromistické akce cikánských teroristů nejsou pro české občany žádnou novinkou či snad překvapením. Naopak jsou takřka na denním pořádku. Jen v samotných Kyselovicích se nejedná ze strany cikánské menšiny o první útok vůči majoritní české většině. Na celé odsouzeníhodné události je nejvíce šokující informační embargo a cenzura, kterou pravděpodobně po vzájemné dohodě na celou akci uvalila všechna česká (?) celostátní média včetně televizí. Samozřejmě s jediným cílem – utajit pravdu o cikánských hyenách parazitujících na slušných českých lidech. Dovedete si jistě představit, co by následovalo, kdyby se terčem podobného útoku stali právě cikáni?! Ale protože se jednalo o příslušníky českého národa, nikoho jejich problém nezajímá. Česká televize tuto událost manipulativně popisuje jako hospodskou rvačkou, přitom z výpovědí napadených osob je zcela zřejmé, že se o žádnou rvačku nejednalo. Byl to POGROM!

Neschopný ministr pro lidská (?) práva Kocáb je pravděpodobně zaneprázdněn smilstvem se svou černou konkubínou. Kariérista a prospěchář v jedné osobě ministr Pecina zase předvolební oranžovou kampaní. Šéf loutkového divadla Fischer také nepřišel s prohlášením tak jako to má ve zvyku v případě, jsou-li postiženi cikáni. Přitom celá událost se stala jen pár dnů poté, co dosud neznámý pachatel vhodil zápalnou (?) láhev do cikánského příbytku. V tomto případě se politici předháněli v plamenných projevech. Po pogromu v Kyselovicích zůstalo jen ticho po pěšině.

Protože se tedy českých občanů nikdo nezastal, je potřeba znovu zopakovat, co se vlastně stalo. Možná se ještě (nez)odpovědné osoby probudí:

"17. března 2010 spáchalo v Kyselovicích na Kroměřížsku přepadové komando cikánských teroristů po vzájemné domluvě a zlášť brutálním způsobem cílený pogrom na nic netušící české občany!"

Autor - došlo e-mailem